Xmas in Amsterdam


Airport and City Taxes included

Days: 5
Category: Christmas tour
Departure Place: Athens
Destination: AMSTERDAM

Services

 1. FLIGHTSFLIGHTS
 2. HANDLE AND FEEHANDLE AND FEE
 3. ACCOMMODATIONSACCOMMODATIONS
 4. MEALSMEALS
 5. TRANSFERSTRANSFERS

Description

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με KLM
 • Φόροι αεροδρομίων €160
 • 4 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4*
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • κόστος αποσκευής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων
Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Το ατομικό πακέτο δε περιλαμβάνει τη ξενάγηση
πόλης & την επίσκεψη στο Coster Diamonds. Η προαιρετική εκδρομή της 3ης μέρας πραγματοποιείται με αγγλόφωνη
ξενάγηση για συμμετοχή κάτω των 10 ατόμων.  

Itenerary

1η μέρα: Αθήνα-Άμστερνταμ

Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol” και μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην περίφημη Red Light District, συνοδεία του έμπειρου ξεναγού μας για να απολαύσετε όλα τα πικάντικα θεάματα που προσφέρει η περιοχή. Τα διάσημα κόκκινα φώτα στις βιτρίνες είναι εντυπωσιακά απέναντι από τα κομψά και όμορφα παλαιά σπίτια στα κανάλια, ενώ ακόμη και τα παραμυθένια φώτα που ευθυγραμμίζονται με τις γέφυρες, τη νύχτα είναι χρωματισμένα κόκκινα.
 
2η μέρα: Τι σας προτείνουμε ....Άμστερνταμ (Ξενάγηση πόλης - Coster Diamonds – Museum – Square)
Μετά το πρωινό αναχώρηση, για την περιήγησή μας στην μαγευτική πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το μουσείο ζυθοποιείας της “Heineken”, το επιβλητικό μουσείο ιστορίας και τέχνης “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά», ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα.Μπορείτε να επισκευθείτε το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS,όπου θα παρακολουθήσουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε μοναδικά ιστορικά «κομμάτια». Μετά το τέλος της επίσκεψης σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh (εισιτήριο 14€) και Rijks (εισιτήριο 12,5€) που βρίσκονται ακριβώς απέναντι.  Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στην Rembrandtplein με τα μπαράκια, τις καφετερίες και τα club, ή στην Leidseplein με τα εστιατόρια, τα coffee shops και τους πλανόδιους μουσικούς.
 
3η μέρα : Άμστερνταμ (προαιρετική εκδρομή Rotterdam – Delft – Den Haag)
Η σημερινή μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε (προαιρετικά) το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου, το Ρόττερνταμ, το πανέμορφο Ντελφτ και την έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων, τη Χάγη. Το Ρόττερνταμ με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα, τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem» γνωστή ως χρυσή γέφυρα και «Erasmus» η γέφυρα που ενώνει τον Βορρά με τον Νότο της πόλης, γνωστή και ως De Zwaan (ο κύκνος) λόγω του σχήματός της. Θα συνεχίσουμε με το Ντελφτ την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της, που αποτελείται από σπίτια του 17ου και 18ου αιώνα και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς, θαυμάσια δημόσια κτίρια, υπαίθριες αγορές και έναν εκπληκτικό αριθμό μουσείων. Τελευταία στάση της σημερινής προαιρετικής μας εκδρομής, η Χάγη. Η μεγαλύτερη Ολλανδική
πόλη στην Βόρεια θάλασσα, η έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τις Πρεσβείες και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία.
 
4η μέρα: Εκδρομή στα γνωστά ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ
Μετά το Πρόγευμα μπορείτε να  επισκεφθούμε τα ψαράδικα χωριά Marken & Volendam. Θα κάνετε μια βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου νησιού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής μπορείτε να επισκεφτείτε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. 

5η μέρα: Άμστερνταμ –Αθήνα
Ημέρα ελεύθερη, μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Availability check

No available results found. Try to redefine your criteria and search again.


The company
Newsletter

Customer support
+30 210 2404056
info@airone.gr

Created by Weblogic
© 2014


Copyright © 2014 airone travel.
All rights reserved.

Home | Hotels | Cars | Flights | Packages | Transfers | Contact | General Terms